Cosy Days

Wie

Mijn naam is Francine (39) en samen met mijn Golden Retrievers Coosje, Aagje en Veda woon ik in ‘t Gooi. In 2016 is Coosje in mijn leven gekomen als pup en ze heeft me al zoveel gebracht… En vooral; Cosy Days!

Zo ontstond de kennelnaam waaronder eind 2020 het nest van Coosje verwelkomd werd. Aagje is uit dat nest gebleven. In 2023 volgde het nest van Aagje en daaruit is Veda gebleven. Ze leven bij mij in huis en zijn echt onderdeel van mijn leven.

De dagelijkse avonturen van Coosje, Aagje & Veda zijn te volgen via Instagram @golden.cosydays

Neem gerust contact op via het contactformulier voor meer informatie

Basis

Om goede keuzes te kunnen maken en zo gezonde, lieve, slimme en knappe pups op de wereld te krijgen verdiep ik me graag in de materie. Zo heb ik reeds meerdere lezingen gevolgd, zijn de kynologische opleidingen ‘Basis Fokken en Houden van Honden’ (voorheen KK1) en ‘Voortgezette Kynologische Kennis’ (VKK/KK2) met succes afgerond en staan er nieuwe te volgen lezingen in de agenda. Je bent immers nooit uitgeleerd!

Ik ben lid van de Golden Retriever Club Nederland (GRCN) en zal fokken volgens deze richtlijnen. Mijn kennel is geregistreerd bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied. Tevens wordt Cosy Days vermeld op www.goldenretrieverfokkers.nl